Kategori produk

TECH PENCIPTA (CHINA) CO., LTD.


Jabatan jualan luar negara


Hubungi: Ms.Yiko Lei


Tel: +86-755-26710992


Fax: +86-755-26710105


Tel. Bimbit: +8613798299145 (24 jam)


E-mel:Sales@China-creator.com


Add.:6 pejabat / F, Block C3, Futian iPark,No.1001 Xueyuan Road, Luohu District, Shenzhen, Guangdong Province, China 518072


Kilang Add.: 5/F, bangunan 8, Taman Teknologi Zhongyuntai, 1 Tangtou Road, Tangtou masyarakat, Shiyan Street, Baoan District, Shenzhen, China

Rumah > Pameran > Kandungan

Pembaca RFID: ladang pengurusan buah-buahan dan sayur-sayuran

Tech pencipta (China) Co., Ltd | Updated: Feb 02, 2016

Gunakan pembaca RFID dalam pengurusan ladang buah-buahan dan sayur-sayuran, boleh meningkatkan kecekapan.
Tembikai ditanam sejumlah besar kelembapan tanah dan baja di sensor Taman, mengumpul kelembapan dan kesuburan tepat pada masanya, melalui titik capaian tanpa wayar pulangan Pusat Kawalan bidang data, dan kemudian ikuti arahan untuk memulakan Sistem Pengairan titisan untuk tanaman menambah lembapan dan nutrien. Walau bagaimanapun, pemeriksaan tapak adalah penting.
Menggunakan nombor pratetap bukan sentuhan RFID (pengenalan frekuensi radio, adalah teknologi komunikasi) Kad, bidang setiap sistem pemeriksaan biasanya disetkan pintu masuk. Diikuti oleh sehari Kad RFID, pembaca RFID di tangan induksi untuk mereka.
Oleh pembaca RFID membaca rekod tag RIFD, digabungkan dengan cuaca dan suhu dalam tempoh berikutnya, sistem pengurusan ladang boleh memberikan cadangan tarikh menuai yang tepat.

Sepasang: Pembaca RFID: sistem kehadiran pelajar

Seterusnya: tidak