Kategori produk

TECH PENCIPTA (CHINA) CO., LTD.


Jabatan jualan luar negara


Hubungi: Ms.Yiko Lei


Tel: +86-755-26710992


Fax: +86-755-26710105


Tel. Bimbit: +8613798299145 (24 jam)


E-mel:Sales@China-creator.com


Add.:6 pejabat / F, Block C3, Futian iPark,No.1001 Xueyuan Road, Luohu District, Shenzhen, Guangdong Province, China 518072


Kilang Add.: 5/F, bangunan 8, Taman Teknologi Zhongyuntai, 1 Tangtou Road, Tangtou masyarakat, Shiyan Street, Baoan District, Shenzhen, China

Rumah > Berita > Kandungan

Bagaimana untuk memasang pembaca kad pintar

Tech pencipta (China) Co., Ltd | Updated: Feb 02, 2016

Smart reader adalah sekarang pembaca kad yang sangat popular, ia boleh dilakukan bagi kebanyakan isu-isu Baca/tulis kad pintar, pemeliharaan, rekod, dan sebagainya, untuk instrumen tersebut mesti perlukan persediaan yang baik:
Pertama, proses pemasangan: pemasangan pembaca peringkat perkakas, memastikan kerana nanti anda ingin sambung dan ujian, jadi langkah pertama untuk memastikan bahawa instrumen tersebut.
Kedua, pembaca sambungan: pembaca kad pintar disambungkan ke sistem komputer, jadi muka sambungan antaramuka USB dan pembaca perlu disambungkan, dan memasang perisian ini.
Tiga kerja ujian, pembaca: pembaca yang disambungkan kepada sistem komputer secara amnya boleh digunakan, tetapi anda ingin menguji, pembaca kad pintar ujian berfungsi dengan betul.
Sebagai tambahan kepada langkah-langkah di atas, beberapa peralatan diperlukan untuk memasang pemacu tertentu untuk berfungsi dengan betul. Jadi anda perlu di komputer yang bersambung pembaca memasang pemacu yang sesuai, beliau seolah-olah mempunyai sedikit masalah. Pembaca kad pintar siri Lotus dengan pemacu USB, palam dalam model, menghapuskan keperluan bagi anda untuk memasang pemacu masalah.