Kategori produk

TECH PENCIPTA (CHINA) CO., LTD.


Jabatan jualan luar negara


Hubungi: Ms.Yiko Lei


Tel: +86-755-26710992


Fax: +86-755-26710105


Tel. Bimbit: +8613798299145 (24 jam)


E-mel:Sales@China-creator.com


Add.:6 pejabat / F, Block C3, Futian iPark,No.1001 Xueyuan Road, Luohu District, Shenzhen, Guangdong Province, China 518072


Kilang Add.: 5/F, bangunan 8, Taman Teknologi Zhongyuntai, 1 Tangtou Road, Tangtou masyarakat, Shiyan Street, Baoan District, Shenzhen, China

Rumah > Berita > Kandungan

Pembaca RFID: Bagaimana untuk melindungi Peti Deposit Keselamatan Kad anda

Tech pencipta (China) Co., Ltd | Updated: Feb 02, 2016

Pembangunan peranti pintar adalah semakin meluas penggunaan pembaca RFID, RFID kad pembayaran juga diterima oleh majoriti, Kad Tempahan tanpa hubungan menggunakan teknologi RFID. Adalah peningkatan kekerapan penggunaan Kad RFID, dan banyak penjenayah sudah mula mengintai Kad dalam tangan kita. Jadi, bagaimana untuk melindungi Kad tangan?
Kami cip RFID, biasanya kad keselamatan sosial, pembayaran Kad dan Kad. Kami menunjukkan kad keselamatan sosial dan kad pembayaran yang digunakan untuk membayar kad MIFARE DESFire, mereka sangat terdedah kepada serangan; biasanya Kad yang kami gunakan, unit di kantin Universiti, malah, adalah kad Mifare Classic, penyerang boleh mengubah suai Jumlah Kad, mengisi, dan sebagainya.
Menghadapi keselamatan kad RFID, pengguna bagaimana untuk mengelakkan berlaku perkara tersebut yang? Pengguna perlu sentiasa memberi perhatian kepada baki Kad, ia adalah terbaik untuk Prom untuk Fi yang ditetapkan, perkara yang paling penting adalah mendapat semua jenis kad RFID, pastikan ambil perhatian bahawa Kad adalah sejenis, maka ubat yang diambil langkah-langkah perlindungan yang berbeza.