Kategori produk

TECH PENCIPTA (CHINA) CO., LTD.


Jabatan jualan luar negara


Hubungi: Ms.Yiko Lei


Tel: +86-755-26710992


Fax: +86-755-26710105


Tel. Bimbit: +8613798299145 (24 jam)


E-mel:Sales@China-creator.com


Add.:6 pejabat / F, Block C3, Futian iPark,No.1001 Xueyuan Road, Luohu District, Shenzhen, Guangdong Province, China 518072


Kilang Add.: 5/F, bangunan 8, Taman Teknologi Zhongyuntai, 1 Tangtou Road, Tangtou masyarakat, Shiyan Street, Baoan District, Shenzhen, China

Rumah > Berita > Kandungan

Pembaca RFID: Lampu kebijaksanaan efektif menggunakan

Tech pencipta (China) Co., Ltd | Updated: Feb 02, 2016

Menggunakan teknologi RFID reader dibangunkan "lampu kebijaksanaan", sebagai tambahan kepada fungsi pencahayaan, juga boleh dianggap sebagai persekitaran ujian, ciri-ciri bandar seperti stesen pangkalan mikro WIFI, elektrik buasir. Di samping itu, tag RFID dimuatkan "lampu kebijaksanaan", boleh digunakan sebagai lampu, tanda-tanda jalan raya, pembangunan fungsi tinggi.
Hanya dengan muat turun apl, jika jalan yang berlaku kepada seseorang berbohong tidak sedarkan diri, anda boleh membantu dengan kekunci pada butang peranti untuk admin platform kakitangan untuk bantuan, bukan sahaja boleh panggilan video dan kakitangan platform, termasuk lokasi dan memantau kandungan maklumat bantuan akan dihantar terus ke platform pengurusan untuk cepat menyelamatkan. Di samping itu, APP juga menawarkan jawatan terdekat, masa untuk mengenakan bayaran dan membayar melalui PayPal, kad prabayar dan lain-lain.
Hui cahaya tiang tetapi juga berdasarkan keperluan di masa hadapan, beban tambahan RFID tag elektronik, meter tempat letak kereta, lampu isyarat, tanda-tanda jalan, tanda-tanda tempat meletak kenderaan dan walaupun rangkaian modul seperti skrin maklumat Kereta, dengan Ijazah tinggi Bolehan berfungsi.