Kategori produk

TECH PENCIPTA (CHINA) CO., LTD.


Jabatan jualan luar negara


Hubungi: Ms.Yiko Lei


Tel: +86-755-26710992


Fax: +86-755-26710105


Tel. Bimbit: +8613798299145 (24 jam)


E-mel:Sales@China-creator.com


Add.:6 pejabat / F, Block C3, Futian iPark,No.1001 Xueyuan Road, Luohu District, Shenzhen, Guangdong Province, China 518072


Kilang Add.: 5/F, bangunan 8, Taman Teknologi Zhongyuntai, 1 Tangtou Road, Tangtou masyarakat, Shiyan Street, Baoan District, Shenzhen, China

Rumah > Berita > Kandungan

Produk-produk pembaca kad pintar

Tech pencipta (China) Co., Ltd | Updated: Feb 02, 2016

Adalah ID RF idea Penyaman pembaca kad pintar tanpa hubungan, boleh membaca dan menulis, pembangunan kod dan permohonan. Pembaca kad pintar tanpa hubungan dingin mendaftarkan ID tidak lagi memerlukan kemasukan secara manual boleh memberikan pengenalan yang betul. Hampir semua 13.56 MHz tanpa hubungan/berdekatan Kad/sensor label sensor kad pengenalan serasi.
Pembaca membolehkan pengguna untuk menggunakan bangunan mencapai Kad atau lain induksi 13.56 MHz tag untuk lain-lain bentuk pengenalan, membenarkan pengguna untuk mengkonfigurasi keluaran mereka dengan cepat.
Sebagai kad pendaftaran atau ID kad pengenalan pembaca/Tester, mod USB untuk mencontohi sebuah papan kekunci, data kad sebagai input yang penting kepada kedudukan penuding di skrin. Sebelum dan selepas induksi kad data dengan menekan pembaca dikonfigurasikan dengan betul.
Ia boleh digunakan dalam sistem serba-lengkap, atau menggunakan kit pembangunan perisian (SDK) untuk diintegrasikan dengan aplikasi perisian lain. Sebagai pembaca yang bersepadu dan aplikasinya dalam: komputer/LAN mengakses sistem satu tanda pada kad pendaftaran, pengurusan pelawat, titik jualan, waktu, pengenalan pengguna, seminar dan sebagainya.