Kategori produk

TECH PENCIPTA (CHINA) CO., LTD.


Jabatan jualan luar negara


Hubungi: Ms.Yiko Lei


Tel: +86-755-26710992


Fax: +86-755-26710105


Tel. Bimbit: +8613798299145 (24 jam)


E-mel:Sales@China-creator.com


Add.:6 pejabat / F, Block C3, Futian iPark,No.1001 Xueyuan Road, Luohu District, Shenzhen, Guangdong Province, China 518072


Kilang Add.: 5/F, bangunan 8, Taman Teknologi Zhongyuntai, 1 Tangtou Road, Tangtou masyarakat, Shiyan Street, Baoan District, Shenzhen, China

Rumah > Berita > Kandungan

Pembaca RFID CREATOR

Tech pencipta (China) Co., Ltd | Updated: Jun 07, 2018

Keluarga pembaca RFID CREATOR menggabungkan teknologi RFID terkini dengan reka bentuk yang menarik dan disesuaikan. Ia dan dengan mudah boleh diintegrasikan ke kebanyakan sistem kawalan akses fizikal, dan ia menyokong semua kad akses standard di pasaran.

Pembaca sama-sama sesuai untuk penggunaan di dalam dan di luar, kerana ia boleh menahan segala-galanya dari habuk hingga keadaan cuaca yang melampau. Anda boleh menyesuaikan pembaca dengan warna dan logotype pilihan anda, dan memilih antara dua saiz pembaca yang berbeza, dengan atau tanpa pad kekunci.

Pilih teknologi kad

Anda juga memilih teknologi kad akses yang hendak digunakan, seperti MIFARE Classic, MIFARE Plus, MIFARE DESFire dan kad EM. Apabila anda ingin menyokong teknologi baru, anda hanya menggunakan kad konfigurasi - anda tidak perlu memasang semula pembaca untuk menaik tarafnya.

Selamat komunikasi dengan OSDP

Kebanyakan pembaca menafsirkan kad akses dan menghantar maklumat tersebut dalam teks biasa kepada peranti kawalan, yang membolehkan seseorang penjenayah menyalin kad, walaupun anda menggunakan teknologi kad yang paling selamat. Ini dihalang dengan Cidron, kerana komunikasi di antara pembaca kad dan peranti kawalan menggunakan Open Protected Device Protocol (OSDP) dengan Secure Channel Protocol (SCP).